Ricky Lee

Ricky Lee geboren in Sittard, begon zijn zangcarrière op 14 jarige leeftijd. Hij deed aan verschillende talentenjachten mee. In 1991 werd hij Limburgse Soundmix Kampioen met het liedje “Unchained Melody”, waarmee hij nog steeds veel succes heeft..

Na het winnen hiervan stopte hij met de talentenjachten en ging solo en speelde ook mee in diverse bands. In 2001 begon hij met het verhuur van geluidsapparatuur. Hij bediende deze zelf, en zong tussendoor enkele mooie evergreens die goed aansloegen bij de mensen. De vraag naar Ricky Lee als zanger werd steeds groter, zodat hij besloot om zijn zangcarrière een nieuw leven in te blazen.

Zijn repertoire bestaat uit oldies, evergreens en lovesongs. Ook heeft Ricky Lee diverse Indonesische songs in zijn repertoire. Hij zingt o.a. liedjes van Elvis Presley, Andy Tielman, Jack Jersey en vele andere.Ricky Lee brengt zijn ballads met hart en ziel, zodat zijn optredens niet gauw vergeten zullen worden.  Een artiest die u beslist gehoord en gezien moet hebben om uw avond compleet te maken.

Ricky Lee Muziektrein