Kerst Specials

Het kerstkoffertje

 

Het Kerstkoffertje is een hartverwarmend kerstprogramma gepresenteerd door Ivo van der Bijl, Happy Hendrix, Romain van Beek en Dick Gebuys.

In het koffertje zitten 3 unieke zangtalenten. Ieder op zijn of haar unieke manier zal prachtige kerstsongs vertolken. Van klassiek, modern, jazzy tot nostalgisch. In een unieke setting en herkenbaar voor een ieder.

Het hele kerstgevoel komt voorbij in dit programma. Van White Christmas tot Coming home for Christmas. Zo zorgen wij op uw locatie voor the most wonderful time of the year! Maar in dit koffertje zit nog meer!!

In dit kerstkoffertje zit ook een prachtige kerstverhaal verpakt. Dit verhaal wordt verteld door Ebenezer Scrooge alias Dick Gebuys. Met zijn prachtige diepe vertelstem voelt het alsof u bij een aangenaam knetterend haardvuur in uw eigen huiselijke omgeving bent. 

De kerstliedjes nemen u mee naar lang vervlogen tijden. Terug naar de tijden met een witte kerst, warme chocolademelk en geheimzinnige pakjes onder de boom. Het kerstgevoel waar een ieder zo naar verlangt zit bij ons in het kerstkoffertje en kan ook naar uw locatie reizen.
Het gehele programma duurt ca. 1,5 uur. Een ideale coronaproof kerstmiddag voor uw bedrijf, instelling of verzorgingshuis maar zeker ook theaterwaardig. 
 
 
Voor informatie of boekingen stuurt u een mail naar info@muziektrein.eu of 06-39421980.
 

Wij kunnen ook een kerstprogramma op maat samenstellen.