Happy Hendrix

Happy Hendrix zangeres voor al uw gelegenheden

Happy Hendrix brengt nostalgische en swingende evergreens vanaf de jaren 30 tot nu, van Marlène Dietrich, Vera Lynn, Marilyn Monroe tot Caro Emerald met heel haar hart weer helemaal tot leven. 🥰

Zo vormde ze al een paar jaar samen met haar man Paul Hendrix en hun pianist(en) Jette de Koning of Kevin Coenen een succesvol trio, Happy & the Two Tones. Een heerlijk trio met een mix van jazz en evergreens maar ook als achtergrondmuziek te boeken bij diners ed. 

Door deze crisis en het meegaan met de Muziektrein heeft Happy zich nu ook geprofileerd als solo artieste. En niet onfortuinlijk zoals duidelijk is gebleken. 🤗

Zowel Happy solo als het trio zijn inzetbaar voor diverse events. Professioneel en bevlogen zowel solo als met haar trio.

Solo is Happy te boeken voor zeer uiteenlopende gelegenheden …tuinfeestje, bbq, verjaardag, ontvangsten, intermezzo op een feest of diner, recepties, wat je maar kunt bedenken of gewoon omdat het fijn is als ze even komt zingen.

Happy is ook bij uitstek een vaak gevraagde zangeres voor Bevrijdingsfeesten, Veteranendag en herdenkingen zoals u in de trailer van Veteranendag Brunssum kunt zien. Happy heeft van Vera Lynn een persoonlijke mail mogen ontvangen over haar verdienstelijke zangkunsten en verschijning. 

Voor verzorgingshuizen en instellingen of woonvormen kan er ook een programma worden gemaakt met haar trio of andere collega’s van de Muziek Trein. Alles in 1 hand geregeld, wel zo makkelijk en zorgeloos geregeld. 

Happy Hendrix zingt voor de muziektrein
nostalgisch carnaval met Happy Hendrix
Zangeres Happy Hendrix zingt voor de muziektrein
Happy and the Two Tones
Vera Lynn
bedankje van Vera Lynn voor Happy Hendrix