Story of the Old School Diva’s

Ap Art Events en De Muziek Trein brengen op 29 mei 2022  The Story Of the Old School Diva’s naar theater Landgraaf!

aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur

Tickets 19,50 excl. servicekosten

Theater Landgraaf, Kerkberg 4 Landgraaf

Ticketlink: Story of the Old School Diva’s – Ticketkantoor

In deze unieke muziekvoorstelling, The Old School Diva’s,  nemen voorman en verhalenverteller pur sang, zanger en toetsenist Alexander Broussard, met drummer en zangeres Lara Kowsoleea u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van de old school diva’s.

Alexander (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) keerde in juni, één dag na de lockdown, al meteen terug op de podia met zijn solovoorstelling ‘Alexander Broussard speelt Billy Joel’ waarin hij niet alleen als musicus, maar ook als boeiend verhalenverteller hoge ogen gooide bij het publiek.

Omdat hij zo vaak na afloop van de shows te horen kreeg dat juist die achtergrondverhalen zo’n leuke extra dimensie aan de show geven, besloot Alexander om dat concept uit te breiden naar een hele serie. “The Story Of…”.

Lara Kowsoleea staat vocaal garant voor deze swingende Old School Diva’s avond.
Lara mag nu al terugkijken op een indrukwekkende carrière en ze is nog lang niet klaar! Lara Kowsoleea is een veelzijdige zangeres met een enorme ervaring in de muziek.
 
Zo is ze al jarenlang de backing vocaliste en collega van de Amerikaanse gospeldiva Michelle David (& the True Tones), en toert ze als leadzangeres aan de zijde van cabaretier / acteur / zanger Kasper van Kooten door de clubs en theaters van Nederland. Ook in België is Lara een graag geziene vocaliste, o.a. in de band van de Spaans – Vlaamse Belle Perez.
 
 
Je moet ook wel van heel goeden huize komen als je het materiaal van superzangeressen als Oleta Adams, Anita Baker, Tina Turner, Aretha Franklin en meer van dat soort Diva’s met vertrouwen op de planken durft te brengen. Lara kan dat. Samen met Alexander zoekt ze de rode draad die deze legendarische zangeressen verbindt.
 
 

Alexander Broussard zal bij al zijn projecten zorgdragen voor de beste zangers, zangeressen en muzikanten. Muzikaal gezien wordt dit dus altijd een topavond!

Ap Art Events/BEN ZEN Studio – De Muziektrein

Agenda – Ap Art Events (ap-artevents.nl)

The event is finished.

Datum

mei 29 2022
Expired!

Tijd

20:00

Locatie

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, Landgraaf
Categorie

Plaats een reactie