Het Bevrijdingskoffertje

Het Bevrijdingskoffertje gaat op reis en komt naar? Het Openluchttheater Brunssum!!!

Juist in deze tijd mag de bevrijding gevierd worden in al haar facetten! Het Bevrijdingskoffertje is gevuld met liedjes en teksten, die bij alle aspecten van bevrijding stilstaan. We staan natuurlijk ook stil bij de bevrijding van Brunssum op 19 september 1944 en de regionale bijzonderheden hieromtrent in de gemeente Brunssum.

In het Bevrijdingskoffertje zit nostalgie, frivoliteit en sentiment, maar vooral hoop zodat het ook anno-nu actueel is en blijft. In deze onzekere tijden gaan wij allen op zoek naar hoop. De voorstelling het Bevrijdingskoffertje zal een prachtige bijdrage worden om mede het vlammetje van hoop aan te wakkeren.

Spreker en dichter van de teksten is de schrijver Dick Gebuys en de muzikale omlijsting, met liedjes van o.a. Vera Lynn en Marlène Dietrich, wordt verzorgd door Happy & The Two Tones. Happy maakt al 30 jaar naam in de muziekwereld samen met haar man Paul Hendrix (contrabas). De laatste jaren is daar Jette de Koning (piano/zang) aan toegevoegd en vormen zij nu een onoverwinnelijk muzikaal trio.

Happy heeft al meerdere malen op verschillende locaties in Brunssum haar opwachting mogen maken in verband met bijzondere bevrijdings- en andere evenementen. Daar waar haar jaren 40 repertoire geheel tot haar recht komt. Door haar bijzondere uitvoeringen van de liedjes van Vera Lynn heeft zij een prachtige mail mogen ontvangen van Vera Lynn, keep smiling, keep singing. Deze middag krijgt u het beste vanuit de wereld van kunst en cultuur, het Bevrijdingskoffertje komt naar Brunssum!

Happy Hendrix

Dit programma wordt u aangeboden door de gemeente Brunssum in samenwerking met De Muziek Trein. Het evenement wordt zo spoedig mogelijk online gezet op de Facebookpagina van het Openluchttheater Brunssum.

Meer informatie via info@muziektrein.eu

tickets via :

https://shop.tickli.nl/event/bevrijdingskoffertje

The event is finished.

Datum

sep 19 2021
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Openluchttheater Brunssum
Doorvaartstraat 102, 6443 AT Brunssum

Plaats een reactie