Alexander Broussard speelt Billy Joel

Alexander Broussard speelt Billy Joel
In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

Deze voorstelling wordt u aangeboden door Ap-Art Events en De Muziek Trein.

Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Locatie: Theater Landgraaf, Kerkberg 4 Landgraaf.
Entreeprijs € 15,00 excl. servicekosten.
Er zijn 2 voorstellingen die starten respectievelijk om 19.30 en 21.15.

Het tijdstip naar uw keuze kunt u maken tijdens het bestelproces.
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer.
Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.
Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.
Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ , ‘Goodnight Saigon’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

The event is finished.

Datum

sep 17 2021
Expired!

Tijd

19:30

Locatie

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, Landgraaf

Plaats een reactie