Het Bevrijdingskoffertje                                                                              

Een culturele en muzikale voorstelling over oorlog, hoop en bevrijding met o.a. Marlène Dietrich en Vera Lynn

Het Bevrijdingskoffertje gaat op reis en komt naar? Ook in deze coronatijd mag de bevrijding gevierd worden!  Het Bevrijdingskoffertje is gevuld met liedjes en teksten, die bij alle aspecten van bevrijding stilstaan.

In het Bevrijdingskoffertje zit nostalgie, frivoliteit en sentiment, maar vooral hoop zodat het ook anno-nu actueel is en blijft. In deze onzekere tijden gaan wij allen op zoek naar hoop. De voorstelling het Bevrijdingskoffertje zal een prachtige bijdrage worden om mede het vlammetje van hoop aan te wakkeren.

Spreker en dichter van de teksten is de schrijver Dick Gebuys en de muzikale omlijsting, met liedjes van o.a. Vera Lynn en Marlène Dietrich, wordt verzorgd door Happy Hendrix solo (met orkestband).

Om het programma nog meer hoop en cachet te geven is het mogelijk om de muzikale omlijsting geheel live te laten uitvoeren door het trio van Happy, namelijk Happy & the Two Tones.

De inhoud van het programma kan op gedeelten worden aangepast met bijv. regionale bijzonderheden ten tijde van de 40-er jaren of bijzonderheden over de locatie waar de voorstelling plaatsvindt.

Het programma past prachtig in een matinee set-up in combinatie met een lunch of diner.

 

 

Programma:

1e deel; Afleiding en hoop ca. 45 minuten

Pauze van ca. 15-20 min

2 e deel; Bevrijding/Feest en hoop ca. 45 minuten

Wij houden ten allen tijden rekening met de maatregelen in verband met corona. De organisatie is in handen van De Muziek Trein.

Wilt u meer informatie of deze voorstelling op uw locatie laten plaatsvinden? Neem dan contact op met De Muziek Trein via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

                                                                                                                        

info@muziektrein.eu

https://muziektrein.eu/

Mirella Dohmen 06-39421980