Ap Art Events/BEN ZEN Studio

Vanaf 17 oktober 2021 is de Muziek Trein een samenwerking aangegaan met Ap Art Events. Samen houden wij kantoor in het prachtige pand aan de Benzenraderweg 8 te Heerlen. Wij heten je altijd van harte welkom om kennis te komen maken met ons en onze diensten op het gebied van kunst en cultuur.

Ap Art Events is op 1 januari 2006 opgericht door Appie Weijers en stelt zich ten doel in Limburg op diverse podia concerten te organiseren van aparte, niet alledaagse bands. Ap Art Events streeft naar interculturele uitwisseling als basis voor creatieve toekomstmuziek. 

Eerder werkte hij als programmeur voor o.a. poppodium Basement 5 te Maastricht, de Nor in Heerlen en Sophie’s Palace te Utrecht. Hij werkte mee aan de programmering en organisatie van Heerlen Jazz Boulevard, King’s Night & Day Maastricht, Magic Music Maastricht, Jeker Jazz, Popronde van Heerlen en Maastricht en Manus van Alles. 

Op zijn website kunt u meer informatie vinden over Ap Art Events en ook de agenda waarin ook de gezamenlijke evenementen staan. 

Evenementen via Ap-Arts-Events.

BEN ZEN Studio.

 

Vanuit ons kantoorpand, onder de noemer van BEN ZEN Studio, nemen wij sinds enkele maanden ook livestreams op. 

Ook tijdens de lockdown wilden wij muzikanten de gelegenheid bieden hun muzikaal talent te kunnen uitdragen. Deze livestreams worden zeer goed bekeken en ook ontvangen. Wij mochten o.a. Gordon Smith, Alexander Broussard, Judith Schaafstra & Friends, Band Over, Guido Staps en Susan Bal verwelkomen.  De recensies van de meeste  livestreams zijn te vinden op de pagina van Harm Lutke, Gezien – Gehoord – Concert-Recensies.

Deze livestreams worden verzorgd door AEVideoproductions van Egid Ackermans sr. 

Daarnaast zullen wij op korte termijn ook een galeriegedeelte openen met ruimte voor exposities. De opening hiervan zal op korte termijn gaan plaatsvinden. 

Hieronder vindt u ook de opname van ons televisiedebuut bij RTV Parkstad van woensdag 28 juli 2021 met daarin onder meer een gesprek over het jubileumconcert van Focus en onze toekomstplannen.